divendres, 4 d’abril del 2008

ARRIBA LA PLUJA!!!

Haurà estat la MORENETA?o les pregàries del conseller Baltasar? no ho sé!!! tampoc m'importa!!! El que m'importa és veure un mapa com aquest, previst per Dimarts 8 d'Abril. En aquest mapa, es pot veure que la traça de precipitació, afecta a tot el nostre territori, fet que fa que estiguem d'enhorabona, tot i això aquestes pluges de la setmana vinent no omplirant els pantans de cop eh? que ningú s'equivoqui, però ajudaran a recollir uns litres que ens anirant molt i molt bé.



En el mapa previst per Dimecres 9 d'Abril, també ens indica precipitació generosa per Catalunya (veieu les taques de blau fort en el mapa).



Per tant, estem a l'espera del que pugui passar la setmana que ve amb aquest front de pluges que ens pot afectar. Espero i desitjo que ens afecti!!! Amb ajuda divina o sense, però que plogui!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No ploura ni fara res.sempre igual i lo bo és que encara creieu en aquests meteorolegs del temps de catalunya i son mes dolents que la carn de gos.Argiles de Montblanc

ATM ha dit...

Home, jo crec que si que plourà i fins i tot més del previst.
Sobre lo dels meteòrolegs de catalunya, crec que són els millors del món.
Salut i pluja

Anònim ha dit...

Els mes bons del mon?quin riure no se si vau veure la previsio per la setmana santa,els van faltar collons per dir la veritat per culpa dels interessos turístics. Argiles
Realment creieu que son tan bons?

Anònim ha dit...

Al final sembla que no plourà tan com prevèieu.Mare de deu.Que en son de dolents els homes del temps,ja us deia que no faria res i avui ja anuncien que no plourà tan com havien enunciat.ARGILES

Anònim ha dit...

Són molt bons i honrats Argiles.No entenc aquest despreci cap a ells.Guillem

Jordi Pamplona ha dit...

Aquest bloc respectarà totes les opinions sempre i quan siguin amb respecte i tolerància.
Argiles, no comparteixo la teva opinió però d'aqui a dir que són "més dolents que la carn de gos".....penso que aquesta afirmació és molt contundent i poc respectuosa. Dit això jo penso que els homes del temps de Tv3 són humans i que per tant no són perfectes, tens molta sort de ser tan perfecte Argiles, t'ho diu una persona que ja li agradaria ser-ho un pèl més del que és.
Crec que amb humilitat s'aprèn molt.
Que fàcil és fer GENERALITZACIONS precipitades.
Guillem molta salut!!
Meteo, Aviam si a partir d'ara ets fidel al bloc...vaig treballant per millorar-lo i les teves aportacions i opinions seran molt ben rebudes!!!!UNA ABRACADA!!!!
Jordi

sisco ha dit...

Jo també estic força deçabut de que els pronòstics de pluja per aquesta setmana se'n hagin anat en orris (sembla que dijous encara ja alguna possibilat), però d'aquí a maltractar a uns excelents profesionals hi ha molta diferència. Es pot dir que no t'agraden, que s'equivoquen i els pots criticar tant com vulguis, però desqualificacions d'aquest tipus diuen molt poc en favor del qui les fa. Crec que t'has equivocat Argiles, diuen que rectificar és de savis, és mereixen una disculpa, encara hi ets a temps.

Meteo, Guillem, Jordi, una abraçada!!

SALUT I BONA NIT!! SISCO-G85

Anònim ha dit...

HOLA JORDI SÓM LA NEREA I L'EUGÈNIA ESTÀS APUNT PER ANAR DE COLÓNIES?
-JO L'EUGÈNIA JA HE COMENÇAT A FER AL NECESER I LA NEREA TAMBÉ.

FINS AL DILLUNS, ARAVEURE

PERDÓ PER LES FALTES QUÈ FEM LA NEREA I L'EUGÈNIA.
25/4/08

Anònim ha dit...

HOLA JORDI SÓC L'EUGÈNIA ESTÀS APUNT D'ANAR DE COLÒNIES?
-JO SI.


EUGÈNIA

25/04/08

Anònim ha dit...

HOLA JORDI SÓC L'EUGÈNIA ESTÀS APUNT D'ANAR A COLÒNIES?
-JO SI.

EUGÈNIA
25/04/08