divendres, 5 de setembre del 2008

Mica en mica, l'estiu dirà adéu!!

Ja queden pocs dies perquè l'Estiu arribi a la seva fi i com és normal, el temps mica en mica anirà refrescant.La prova de que ens acostem a la tardor, la trobem en les orenentes, ja que algunes d'elles ja han començat a marxar cap a l'Àfrica en busca de temperatures més adients per elles.



Per aquest Dissabte, esperem un inici del dia ennuvolat, i a la tarda començaran les precipitacions a la PLANA DE VIC. Precipitacions que podrien ser una mica moderades en moments determinats.Veieu el mapa (del servei meteorlògic de Catalunya) previst per Dissabte:


Pel Diumenge s'esperen més clarianes però de cara a la tarda risc de ruixats a la nostra PLANA.


Aquestes precipitacions refrescarant l'ambient i serà els matins en que es notarà especialment la baixada de temperatures.

Una abraçada a tothom!! Que la meteo ens acompanyi!!
Jordi

4 comentaris:

Miqui ha dit...

Ei!!!! No ho havia vist!!!
Sereu pares?
Per quan?
Una abraçada

Jordi Pamplona ha dit...

Miqui pel Març...a finals de Març!! Ara estem de tres mesos...el naixament esta previst per la primavera!!!
Merci nano

sisco ha dit...

Bones, espero que l'estiu marxi ben depressa, ja enyoro la tardor i l'hivern.
En quan a les previsions per avui dissabte em sembla que aquest mapa es molt optimista, tant de bo tingués raó, però crec que no serà així, ja ho veurem.
Enhorabona per les oposicions i per la futura paternitat.

SALUT I UNA ABRAÇADA!! SISCO G-85

meteotossa ha dit...

Hola crack!
Primer de tot enhorabona, que pel que llegeixo seras pare... Felicitats! Ja tindras excusa per comprar estacions, dius que és pel nen o nena i la dona no dirà res....

A veure com evoluciona aquest mes, que sembla que podríem tenir moguda "xula" a partir d'aquest cap de setmana, el posicionament de l'anticicló a centre europa m'agrada.