dissabte, 1 de novembre del 2008

D'aqui unes hores...sidral del bo!!!

D'aqui unes hores començarà el sidral del bo. A tots els que ens agrada el temps estem davant d'una situació que ens encanta.
La situació es començarà a complicar a partir d'aquest vespre-nit, moment en que el GFS ens indica el següent:


Serà a partir d'aquest moment on les comarques barcelonines i molt especialment les Gironines poden recollir precipitació molt abundant. Es poden enregistrar valors de fins a 50mm en una hora, és a dir, precicpitació molt abundant en periodes curts de temps.

La situació durant la nit continuarà igual, amb risc de pluges molt abundants a la zona Nord-est de Catalunya, així ho tradueix el GFS mireu:



Com sempre davant de previsions així, s'han de prendre mesures adients com per exemple:Cotxes en rieres, escursions per la muntanya,anar a collir bolets....

També farà acte de presència la neu, que en el cas del pirineu oriental pot acumular gruixos quantiosos. En un principi la cota de neu es situarà a 2000 metres, però baixarà rapidament a 1300 metres.

Esperem que aquests ruixats no comportin cap tipus de problemàtica ni de tipus personal ni material i que realment quan hagi passat, únicament tinguem la bona notícia de que ha estat una gran precipitació per boscos, rius i pantans.

Mil abraçades des de Vic!!! Aquest article el dedico a tots en els que participem en el bloc "EL TEMPS DE TV3" per ells els meus millors desitjos.

Jordi

1 comentari:

Unknown ha dit...

visca la pluja!!!!!!!!!!
si plou i no fa vent sortirant bolets i aixo significa que em podre posar les botes de menjar jeje.
Po buenu, si plou posu la calefacció per no passar fred i punt que al llit s'esta de puta mare jeje.
Pos apa Jordi una abraçada i fins la proxima i si voleu algu feu un truc, d'acord?