dimarts, 15 de setembre del 2009

Temps pel Mercat de Música Viva de Vic

De vegades fa certa ràbia fer una previsió que no voldries fer, però a dia d'avui és el que hi ha i per tant així ho explicaré.

Per aquesta introducció, ja us podeu imaginar que el temps que ens espera pel MMVV no serà el que esperem la gent que gaudim d'aquest espectacle...
Anem a pams...

DIJOUS Sembla que hi haurà una petita treva en aquest temps inestable que tenim i sembla que serà el dia amb menys possibilitats de precipitació.

DIVENDRES Serà (això diuen els mapes a dia d'avui), el dia més inestable, es poden recollir quantitats de pluja importants al litoral i pre-litoral. A la nostra zona el risc de pluja és elevat.

DISSABTE El dia es llevarà enterenyinat i fins i tot veurem el sol, malgrat tot, a la tarda tindrem risc de ruixats a la nostra contrada.

DIUMENGE El risc de precipitació baixaria considerablement i es podria notar una millora en el temps.

Ja veieu una mica de tot i esperem més que mai que falli en les previsions i que poguem (tots plegats) disfrutar de la música que ocuparà les nostres places i carrers.

Per acabar us deixo amb una mica de música...concretament amb el concert de SAU de l'any 1990 a la Plaça de Vic.



QUE DISFRUTEU DE LA MÚSICA COMPANYS!!!
Una abraçada!!
Jordi

1 comentari:

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Molt bona l´entrada i la renovació del teu blog, si en permets jo diria que l´únic dia de tregua serà el dimecres, ja que el dijous te que tornar a caura i així fins dissabte o diumenge, ara una estona aqui, ara una estona alla i anan fent.

molt bó el video de Sau.

Salutacions