diumenge, 18 d’octubre del 2009

DIMECRES DE PARAIGÜES

El titular de l'article no porta a confusions. El Dimarts cap a la tarda-vespre arribaran les precipitacions de pluja, però el gros de les pluges arribaran Dimecres durant el dia.
Una perturbació provinent de l'Atlàntic ens afectarà de ple, el recorregurt que seguirà, serà D'oest a Est, per tant les primeres comarques a veure l'aigua seran les comarques de Lleida i les últimes en veure-la, les comarques de Girona i Barcelona.
Amb l'arribada d'aquest sistema frontal, podrien haver-hi nevades (especialment en el pirineu de Lleida) al voltant dels 1.700 metres.


Mapa previst pel Dimecres 20 d'Octubre a les 12 del migdia, com podeu veure, tenim traces blaves de precipitació damunt de Catalunya, serà el moment en que la pertorbació ens afectarà més

Aquesta pluja que arribarà la propera setmana, anirà molt i molt bé pels aficionats als bolets.

Una abraçada a tots i totes i aviam si encertem la previsió!!!!

Dedicat a la meva iaia Rosita, t'estimo iaia!


Jordi

4 comentaris:

Carme R. ha dit...

Aixó son bones noticies, ara ja feia falta que plogués !! Salutacions.

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Jordi, totalment d´acord, ahir vaig fer una previsió al blog del Llampecs a una entrada de la previsió del company Elpito, exacta a la que estas fent tú en aquesta entrada, és que som uns craks de la meteo !!!!!

Salutacions

Toni i Eli ha dit...

Que nevi, que nevi cap a Lleida, que comenci a fer la primera capa, que ja tenim ganes d'anar a esquiar!!, a veure si aquest any neva tant com l'any passat!! Què hi dieu els meteoròlegs??

Anònim ha dit...

Sembla que al pirineu de lleida comença a agafar color per sobre de 2000-2200metres a car sud a cara nord encara no hi ha arribat gaire. A Balaguer portem dos dies de pluja!!!Vinga aquest rovellons vindran amb força,je,je...