dimarts, 6 d’octubre del 2009

METEOVIC al 9NOU!!! (Apreteu damunt del títol és l'enllaç)

Si si si....sorpresa total la que s'ha donat aquest vespre en conèixer que el 9NOU en la seva versió digital i estrenada recenment (el9nou.cat) ha editat un article d'un POST d'aquest bloc.

En el 9NOU dèien el següent:

El bloc "Meteovic" avança temperatures de fins a 30 graus per aquesta setmana a la Plana de Vic
"Meteovic", el bloc de meteorologia de Jordi Pamplona, avança que aquesta setmana es podrien arribar a valors de 30 graus a zones de la Plana de Vic. I continua amb una recomanació: "no guardeu la roba d'estiu que la podríeu necessitar".
I la fresqueta? "Sembla que en els mapes a molt llarg termini (15 dies vista) per tant la fiabilitat és molt baixa, s'intueix la primera baixada de temperatures que normalitzarien una mica la situació", continua dient Jordi Pamplona, mestre de professió i meteoròleg de vocació.


Només desitjar que la nova aventura del 9NOU sigui el camí d'un llarg projecte. Una abraçada 9NOUS!!!

Jordi

5 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Moltes gràcies, Jordi. La idea és que el gruix dels continguts d'EL9NOU.CAT s'elaborin des de la redacció, però que també hi tinguin presència continguts interessants de blocs com el teu. Endavant, doncs!

Martona ha dit...

Felicitats Jordi!

Ànims!

Jordi Pamplona ha dit...

Josep, Moltíssimes gràcies eh? Una abraçada i estem en contacte!!!

Marta mil gràcies pels ànims!!!

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Felicitats Jordi !!!! sense presses, però sense pauses.

Una abraçada

Unknown ha dit...

Flicitats nano, cada cop et promociones més i veig que actulaitzes amb més regularitat per fi. Ja et vindré a tocar la pera un dia d'aquests ja, quan menys t'ho esperis.