dilluns, 2 de novembre del 2009

ADÉU ANTICICLÓ!!!

Després d'una setmana d'estiuet de castanyada (és tal com he batejat jo aquesta setmana passada), sembla que l'anticicló es vol retirar i deixar pas a aires més freds (amb això no anuncio onada freda sinó temperatures més normals per l'època de l'any).

Sembla que el Dilluns al matí, es llevara amb alguns ruixats a les nostres contrades, ja que una pertorbació provinent de l'Atlàntic ens afectarà, encara que no pas d'una manera gaire forta sinó amb gotallades.

Aquesta serà la tònica de la setmana, ja que amb la retirada de l'anticicló estarem afectats per entrades Atlàntiques però que arribaran molt desgastades i en prou feina plourà el que si faran serà enterinyinar el cel i la temperatura no podrà pujar tan.

El que notarem més serà la temperatura que es normalitzarà. Les mínimes seran de 5 a 10 graus i les màximes de 15 a 18, res a veure amb la setmana passada.


Una abraçada a tothom i bona setmana!!!

Jordi

6 comentaris:

Anna ha dit...

Ei! Guai l'article!! Aquí a Balaguer fa un vent de por avui. Ara vaig cap a la Pobla!! El finde del 14 i 15 tenim lliure!!! Dis-li a la sister per venir a Balaguer!!Sempre feliços al vostre costat! Muas

Anònim ha dit...

Ja era hora que canviesim d'aires oi Jordi??
Bona entrada!!

Una abraçada!!

Joan Bravo ha dit...

Sembla que per aquest cap de setmana, segons els gfs la nortada pot ser important sobre tot per a la cara nord del pirineu no? La Vall d'Aran es cubrirà de blanc entre dissabte i diumenge. Això ja comença a pintar una miqueta millor!je,je..

Jordi Pamplona ha dit...

Si Joan sembla que la cara nord del pirineu serà la més afectada i especialment el pirineu de la Val D'Aran.
Dilluns la nortada serà més bona.
Una abraçada!!!
Anna és l'aniversari d'en Pep.Un petonàs.

Josep, ja era hora!!Una abraçada a la gent d'Artés.

jordi cerdanya ha dit...

Hola,

soc en Jordi de Puigcerdà. Cap problema perque posis un link al teu bloc.
Com més serem, mes riurem, sobretot ara que ens arriba el fred !!!

Salut

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Bueno Jordi ja veus que ja començem la temporada, ja començat a bajar la temperatura de una manera considerable, ara ja começaran le primeres nevades i a disfrutar, us desitjo a tots una tardor freda i amb nevades abundants, si en sent l´Anna Mª, m´enviarà a un lloc que se jo.

Que fa el m´s gran de la familia, nomes el vaig veura per fotografia el dia de la trobada.

Salut companys