diumenge, 24 de gener del 2010

COMENÇAMENT DE SETMANA MARCAT PEL FRED.

Ja ens havíem tornat a il·lusionar pel fet de tornar a preveure neu a cotes relativament baixes, mirant el GFS semblava que Dimecres podriem veure a nevar.
Com sempre a mesura que s'apropa el dia el GFS canvia i envia la precipitació cap al País Valencià..això ja sembla que sigui típic.

Per aquesta setmana els tres primers dies el termometre baixarà, però sense precipitació. En Tot cas el dia que sembla que hi poden haver precipitacions en forma de pluja és el Dilluns.

En fi deixem un parell de mapes per veure la baixada de les temperatures que ens espera. Per altre banda temperatures normals per l'època eh?.

Mapa previst per Dilluns:



Mapa Previst pel Dimarts:



En fi per veure neu haurem d'esperar, però la tendència sembla bona, ja que sembla que diferents entrades d'aire fred ens poden afectar aquests dies.

Una abraçada a tothom!!

Jordi

2 comentaris:

IgnasiVic ha dit...

Jordi, ara compraré el Calendari Meteorològic 2010. Si t'interessa envia'm un correu a ignasianna@gmail.com i te'l compro.
Val 6 Euros.
Digue'm algo aquesta tarda.
Salut
Ignasi

Unknown ha dit...

Ei tu que aquest mati han caigut unes quantes volves de neu, 2 minuts de no res i ni s'ha quedat però ha nevat. Es ben bé que el dia que no dius res neva i quan ho anuncies doncs no. GAFE!!! El pròxim cop no diguis res aviam si hi ha més sort.