diumenge, 7 de març del 2010

DEMÀ ENS ARRIBA LA SENYORA NEU!!!

Si si si si si si!!! Semblava que aquest hivern no ens visitaria per aqui Osona, però finalment arribarà aquest Dilluns i ho podria fer de manera abundant i tot!!! Caldrà anar seguint la situació però us deixo amb la previsió del METEOCAT:




Estat del cel:
molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda. A partir de llavors la nuvolositat minvarà per Ponent. Al final del dia quedarà poc ennuvolat a la meitat oest.
Precipitacions:
fins a mitja tarda se n'esperen arreu del país d'intensitat entre feble i moderada. A partir de llavors les precipitacions desapareixeran per Ponent i al final del dia només afectaran a punts del litoral. La cota de neu voltarà els 200 metres, si bé puntualment nevarà fins a nivell de mar a la meitat sud de Catalunya i a punts de l'extrem nord-est. Al centre del dia la cota de neu pujarà a la meitat nord del litoral i del Prelitoral fins situar-se al voltant dels 500 metres.
En conjunt s'acumularan quantitats poc abundants o abundants de precipitació, si bé les més significatives es donaran al nord-est del país on podran ser molt abundants o localment extremadament abundants.

Amén!!!

Dedico l'article a tots els amics del bloc de TV3!!!!

Per ells una gran abraçada!!

Jordi

1 comentari:

JÚLIA FONT ha dit...

que nevi plis, el cel fa una mala cara segur que nevarà i no anirem a l'insti!!!

DE SANT FELIU SASSERRA
júlia