divendres, 27 de gener del 2012

FRED, SI!!! I NEU?

El fred el tenim assegurat, ja que tots els models així ho indiquen..podem tenir un descens de les temperatures important i per fi parlar del tan esperat hivern.

El Fred vindrà pel nord d'Europa i arribarà acompanyat d'una petita depressió que el Diumenge a la tarda-nit ens pot portar alguna sorpresa amb forma de ruixats de Neu. En un principi, la cota de neu se situarà al voltant dels 600 metres però baixaria fins als 300 durant la matinada del Diumenge al Dilluns...sempre amb forma de ruixat i repeteixo que no s'espera cap gran nevada fora del Pirineu simplement ruixats.

Aquest fred intens, pot tenir continuitat duramt tota la setmana que ve i és aquí on costa més fer la previsió, ja que els models van canviant i en ocasions ens posen precipitacions i en altres ens les treuen, per tant costa molt intentar afinar.

Aquí us poso uns mapes on podeu veure que el fred serà present tota la setmana:

Mapa de Dilluns:


Mapa de Dimecres:


Mapa de Divendres:


Com podeu veure el fred es mantindria durant tota la setmana, per tant qualsevol precipitació que pogués caura seria en forma de neu a la nostra comarca.

Per tant i ja per resumir, estem davant la setmana més propicia per veure neu a la nostra zona amb tot lo que portem d'hivern, però caldrà seguir la situació minut a minut!!!

Una abraçada a tothom!!!

Articla dedicat a la meves companyes de feina i molt en especial a la TERE!!!