diumenge, 8 d’abril de 2012

TEMPESTES A ARGENTINA

El món de la meteorologia permet conèixer moltes persones. Avui us parlaré de Sebastian Pastoriza. Sebastian és un jove argenti que es va posar en contacte amb mi a través del facebook, ja que és un aficionat a la meteorologia.
L'altre dia em va enviar aquesta noticia i crec que es mereix un espai en el meu bloc. A més parlant amb ell, ens hem posat d'acord i quan hi hagi algun fenomen de tipus meteorològic a Sud amèrica em tindrà informat...per tant, Sebastian Pastoriza serà com un corresponsal de METEOVIC a l'Argentina.

Aquí us deixo amb la seva crònica:

Este desastre ocurrió luego de que el 4/4/12 un Derecho azotara Buenos Aires,no hay fotos del Frente de Ráfagas ya que ocurrió a las 20:00 hs. (de noche) aproximadamente (hora Local). Los vientos llegaron a los 120 Km/h y todavia hay zonas que no tienen luz ni agua debido a la gran cantidad de postes de luz y arboles caídos. Lamentablemente tenemos que hablar de 17 víctimas.SEBASTIAN ESTE ARTICULO ESTA DEDICADO A TU PERSONA!!! MUCHISSIMAS GRACIAS Y ESPERO TUS APORTACIONES!!! UN ABRAZO!!!

Jordi

1 comentari:

Anònim ha dit...

Grande Jordi.