dimarts, 10 de febrer del 2009

Fredorada important per la pròxima setmana

Quan mires el GFS i veus les previsions per la pròxima setmana, penses:
- Mare meva aviam què passarà!!!!

Aquest ha estat el primer pensament que m'ha vingut al cap i després he decidit compartir amb la gent del bloc els mapes (extrets del GFS) previstos per Dijous 19, Divendres 20 i Dissabte 21.

Tot i que fa dies que es marca aquesta entrada d'aire fred, la previsió és més fiable si unicament quedessin 5 dies pel dia indicat, però és que els mapes són INCREÏBLES!!! I els vull compartir amb vosaltres. Tot i això serem prudents i encara no parlarem de neu, però si de fred.

El que sembla clar, és que el Dijous Llarder i el Carnestoltes seran freds...caldrà veure si hi haurà precipitació...AQUI ENCARA NO EM MULLO, ja que els models diuen diferents coses.

Us deixo amb els mapes: US HO IMAGINEU?




Si aquest fred arriba en sentirem a parlar!!!

Una abraçada des de Vic!!!
Jordi

10 comentaris:

meteotossa ha dit...

I tant que en sentirem a parlar! I de quina manera! A partir de demà ja comença la caiguda del termòmetre.... Ja veurem com acaba tot plegat, perquè si arribés a passar de veritat... (No ho vull ni imaginar)

IgnasiVic ha dit...

Bufarà llevant.. llevant....

Per cert, a aquesta hora els mapes gfs de wetteronline no han actualitzat res. Només arriben al dia 16. Això vol dir que encara ho veig més clar. Sempre que tallen la previsió en passa alguna.

Jordi Pamplona ha dit...

Tan de bo nois, tan de bo passés i fer-ne alguna de bona!!!

Ignasi, tens raó !!!

Jordi

car@ ha dit...

ai ai aiiiii! jo no entenc res del mapa però m'agraden els colors! joooo ja prou eh! ja vull tenir solicu i anar a la platja coi!! un altre tornado no! :-P

Xxx

Unknown ha dit...

vull que nevi nomes per un motiu apart de saltar classes. Perque es canceli el carnaval de torello i tota la gent de la classe no hi pugui anar i que es foti jaja

IgnasiVic ha dit...

Que en sou de dolents... ui.ui...

Bé, per la vostra alegria o frustració avui han canviat els mapes...

Però no desesperem, l'última nevada (de ponent en aquell cas) els mapes variaven cada dia, i no hi havia manera de posar-se d'acord.

Te'n recordes Jordi? Ens ho vàrem passar teta !!

Jordi Pamplona ha dit...

Ignasi va ser bestial com vam disfrutar un des de Sant Llàtzer i l'altre a plaça. Com vam disfrutar itan!!!

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Lamentan-tu molt crec que de quest fred poc en sentirem a parlar, com m´agradaria equivocarme, seria una gran alegria i japodrian donar per acabat l´hivern, però així sembla que falta alguna cosa, no ???????
Salutacions

IgnasiVic ha dit...

Què en penses de la situació de la setmana vinent)

Sembla que els dos anticiclons (Açores i Sibèria) es vulguin juntar, però no acaben de fer-ho. És com si no tinguessin prou força.

Si ho aconsegueixen podria ser espectacular, però en alçada sembla que la bossa més important es desplaça cap a l'Adriàtic.

No sé... què me'n dius?

Anònim ha dit...

I tant que en parlarem de la fredorada.
I mira si ho tinc clar, que el divendres teniem que fer una sortida amb bici nocturna, i ho hem deixat còrrer.
Àlex Roca