dilluns, 25 de maig de 2009

TEMPS A ROMA

Són molts els catalans i catalanes que Dimecres aniran a passar el dia a.........ROMA!!!! Sabeu per què? Doncs perquè és una ciutat preciosa? Nooooo Per què hi ha la Fontana de Trevi? Noooooooooooo Per què hi ha el Coliseum? Noooooooooooo.....Doncs per què? Perquè el BARÇA juga la final de la champions!!!!Siiiiiiiiiii!!!!!

Alguns coneguts que tenen la sort d'anar a veure aquest fantàstic espectacle m'han demanat que poses la previsió per Roma de cara a Dimecres. Ja us puc anticipar que de fred no en farà pas gens i que us trobareu amb un ambient ESTIVAL.

Les temperatures càlides que teniem aquests dies per aqui, es desplaçaran cap Itàlia i és allà on notaran més la pujada d'aquestes.
En canvi a Catalunya tindrem una lleuger entrada de vents del nord que normalitzaran les temperatures.

Aquest article va dedicat a totes les persones que com jo, Dimecres disfrutarem (guanyem o perdem) d'un bon espectacle.Gràcies per fer-nos disfrutar!!!
Dedicat al meu equip de futbol.

4 comentaris:

tempspalamos ha dit...

FORÇA BARÇA !!

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Aquest any sí, serà el any més important de la historia i guanyarem els premis corresponents, de moment, la copa i la lliga i dimecres la champions, amb lo que farem el triplet que mai s´ha conseguit.
Referent al temps, sembla que el dimecres a Roma hauran baixat una mica les temperatures i no farà tanta calor com avui.
Visca el Barça !!!!
Visca Catalunya !!!!
Visca la Meteo !!!!

Nawal ha dit...

ja arriba el moment jejejejejej

Unknown ha dit...

TRIPLET DE PITET!!!!!!!!!!
CAMPIONS!!!!!!!!!!!!!
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!!!!!!
TENIM EL MILLOR EQUIP DEL MÓN!!!!!!