dimecres, 17 de febrer del 2010

QUÈ PENSEN ELS NENS I NENES?

Tots sabeu que a part de ser un gran aficionat a la meteorologia, sóc mestre de professió i de vocació.
L'altre dia vaig proposar en els alumnes que pensessin el que volia dir per ells EL CANVI CLIMÀTIC i que en fessin un dibuix.
El resultat és el següent, onze dibuixos amb diferents aspectes sobre el que pensen els nens i les nenes sobre aquest tema:



Realment la sorpresa va ser molt agradable, ja que tenen molta informació del tema, molt bé per ells.

Què us sembla?

Aquest article va dedicat a ells la classe dels formatges del CEIP ELS ROURES de Sant Feliu Sasserra.

Una abraçada a tothom!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dibuixos dels nens i nenes mostran que cada vegada son més conscients de que es necessitan fer gestos per què la nostra terra no varii per mal.
Àlex Roca

Bona feina Jordi.

Marc Noguera Gordo ha dit...

Tal i com es pot observar en aquests dibuixos, cada vegada hi ha una consciència global de què és el canvi climàtic, per què s'està produint i el que podem fer per evitar i/o reduir les respectives conseqüències.
Enhorabona per la feina, Jordi
Marc_guardiola

Anònim ha dit...

Vaja sorpresa, els nens van molt ben encaminats, a veure si podem tenir un futur més net i que tots poguem viure millor!!!

Una abraçada

eumar

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Quan jo era molt petit, ja deian que els nens i els borratxos eran els unics que deian la veritat, ara els nens amb els sistemes d´educació que ja, són molt més conscients, també gràcies a professors com en Jordi que els hi fà despertar el seus instints, en aquest cas, sobre el canvi climatic.

Jordi, es una mica com jo que vaig possar al meu blog " Amarantine " perquè sabia que t´agradaria !!!!

No ja res com incentivar als demés, perquè fagin les coses a gust i el resultat sigui inmillorable, com en aquest cas dels teus nois i noies.

Jordi, preparat que ara aviat començara el teu a preguntarte, papa això .......????

Felicitats per aquest magnific treball i molt salut per continuar endevant i poguer pujar amb molta força aquest noi tan mco que tens.

Si algún dia vens per Barcelona amb una mica de temps, si vols podem quedar i veurens.

Una forta abraçada

Jaume

Anònim ha dit...

Hola Jordi.Els 2 q mes m'han agradat,han sigut el de l'os polar q es prou evident com li afecta l'ascens de temperatures.i despres el de que abans feia mes fred q ara,comprobat amb estadistiques com les del obs. fabra per exemple,on la mitjana de temperatures anuals s'ha disparat en els ultims 20 anys.un 10 pels nens i un 9 per a tu,per no posar el teu dibuix,jejeje.salut amic.danisantboi