dimecres, 6 d’octubre del 2010

16 D'OCTUBRE: DIA D, DIA DE TROBADA!!

Siiiiiii!!!! ja s'acosta novament la trobada amb la gent del bloc de Tv3, ja sabeu que aquest any es celebra la trobada a la nostra ciutat: Vic. Serem prop de 60 persones a qui ens uneix una afició en comú: La meteorologia.

Vindrà gent de tot arreu de Catalunya.

Ja estem apunt, ho tenim tot apunt per rebre tots els nostres companys del bloc:
- Tenim la visita turística per la ciutat apunt.
- El lloc del dinar apunt: A LA VILA DELS MASRAMON.

I el més important tenim moltes ganes de que la gent disfruti i s'ho passi molt bé!!!!

Aquest article va dedicat a el 9 nou i a l'Osonosfera, gent que ha fet que el meu bloc fos conegut arreu i que han divulgat gratuïtament...GRÀCIES!!!!

Jordi

2 comentaris:

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Sapigen els que heu organitzat aquest event, no tinc cap dubte que serà un gran exit i lo que més ganes tinc es de coneixa a tothom personalment, que poques vegades al any ens podem veura, en algún cas, com tú, tenim molta relació, t´has interessat per mí, cosa que t´agraeixo profundament i en canvi no ens coneixem personalment, per fí el dissabte dia 16 d´Octubre serà el dia si Deu vol !!!!!

Una forta abraçada Jordi

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Jordi, moltes felicitats per haver arribat fins aquí. És gràcies a gent com tu que la comunitat blocaire de la comarca és tan gran i diversa. Els altres només fem que fer-nos ressò i posar les eines a disposició de la comunitat perquè, entre tots, anem fent la xarxa més rica en continguts.