diumenge, 18 de març de 2012

GUIES AMA DABLAM

Us deixo una pàgina web molt interessant de dos joves CRACKS que fan de guies de muntanya, barranquisme.....millor us deixo amb la seva presentació:

Guies Ama Dablam neix a Vic al 2011 com una empresa especialitzada en esports d’aventura a l’aire lliure per diferents parts de Catalunya i França.

Oferim la possibilitat de practicar les següents activitats de muntanya: barrancs, escalada, escalada en gel, raquetes i vies ferrades a arreu de Catalunya.

L’Esteve Carbonés i en Josep Hernández, “Pepo”, els emprenedors d’aquest projecte, volen compartir la seva passió i experiència muntanyenca amb tots vosaltres. És per això, que ofereixen un tracte personalitzat i adaptat a les necessitats individuals tot gaudint de la natura.

Guies Ama Dablam ofereix totes activitats tant a nens, joves i adults ja que els guies estan acostumats a treballar amb persones de diferents edats.

Skype

De dilluns a divendres

Matí: De 10:00 a 12:00 hores

Tarda: De 16:00 a 18:00 hores
Telèfon

608 311 432

615 233 442Ja sabeu, si algun aficionat a la meteo vol gaudir de bons paisatges, no dubteu a posar-vos en contacte amb aquests nois.

SORTS CRACKS!!!

Jordi