dimecres, 29 d’octubre del 2008

CRONOLOGIA DE LA NEU A L'ESCOLA.

Tots els que llegiu habitualment aquest bloc, sabeu que sóc mestre.Avui el dia ha estat difícil, ja que els nens i nenes quan han vist la neu....s'han esverat i ja no hem fet res més de bo...tot ha començat quan....

Fèiem càlcul mental a la classe (11'45) quan de sobte em giro i veig que neva...amb la veu ben baixa dic en els alumnes:

"Si us aixequeu molt a poc a poc i sense cridar i us acosteu a la finestra veureu que neva".

Us puc assegurar que han anat més ràpid aixecar-se, que no pas a resoldre els problemes de càlcul mental...jejejeje.

Veure la cara dels nens i nenes mirant com nevava, i lo contents que estàven,ha valgut molt la pena. És dels moments bons que he visqut fen aquesta feina.

A partir d'aquell moment, s'han començat a sentir els nens i nenes de les altres classes, crits d'alegria, crits de joia....corredisses...uffffff!!!

Ha estat un dia INCREÏBLE!!! Un dia en que la meteorologia ha estat la protagonista i ja us podeu imaginar que un boig de la meteo com jo, no hi ha desentonat!!

PER MOLTS DIES AIXÍ!!!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola nanu, si que penjes no aquests dies?
Els nanus són nanus no se que t'esperaves quan has dit que nevava, esclar que s'han aixecat rapid, nosatres a classe tambe ho fariem jejeje.
Apa dons fins la proxima

Anònim ha dit...

noi l'has clavat al mitj de la diana.

Jordi Pamplona ha dit...

Julia aixo procuro però moltissims cops fallo!!

Anònim ha dit...

hola jordi!
ja m'he enterat que tindràs un Arnau en comptes d'una carla... q per cert, suposo q te'n recordaràs de me germana, q tmb es diu carla... i li va fer molta ilusió que si hagués sigut una nena li haguessis posat com ella!! jaja

quan arribi al món, aviam si ens el portes algun dia per aquí a centelles i li explicarem les anècdotes del seu pare...

Cuida't molt!
Odette