diumenge, 13 de setembre del 2009

SETMANA BOJA!!!

Ara si!!! He tornat!! Ja feia massa temps que us deixava tranquils i això no podia pas seguir de la mateixa manera. Espero ser constant com abans, tot i que ara disposo de molt menys temps...per això demano comprensió, d'acord?jejjeje

Tal com dic en el títol de l'article, ens espera una setmana autènticament boja, una setmana on tindrem una mica de tot, però en que destacaran els ruixats de manera irregular que tindran lloc a la nostra geografia catalana.
En cap cas seran pluges continuades i perllongades, sinó que seran com les dels darrers dos dies, en forma de ruixat.



Per la gent de Vic, és una setmana molt important, ja que el proper Dijous comença el MMVV el mercat de música Viva de Vic, per això estarem bastant pendents de la previsió, ja que sembla que al Divendres podria haver-hi ruixats molt importants amb quantitats importants al litoral català, segons el GFS així ho indica. Encara queden dies i miraré d'informar el Dimarts sobre el temps de Música Viva.

Aquest article va dedicat a tots els nens i nenes de Catalunya que demà comencen un nou curs escolar!!! Bon curs i sobretot que siguin feliços!!!

4 comentaris:

car@ ha dit...

a veure si no plou gaire...seré x Vic el cap de setmana :-)

Martona ha dit...

jordi ànims!! pots fer una mica de previsió per el Regne Unit??? Sembla ser que tenim l'anticicló aquí instal·lat i que el tindrem per uns quants dies...
Un petó!

Jaume Deu - fotògraf ha dit...

Jordi, m´alegro molt que tornis al nostre vici de la meteorologia, encara que tinguis menys temps, si estas menys estona, però bueno, la droga aquesta costa molt de deixarla.
Estic content de que tornis a estar entre nosaltres.

Per cert Jordi, avui aqui a La Sagrera han caigut 57 l/m2.

Una forta abraçada

Jordi Pamplona ha dit...

Gràcies a tots i totes!!!!

Martona, teniu Anticicló per 3 o 4 dies més!!!!

Jaume quin ruixat eh?Aqui ara mateix plou a bots i barrals...aviam quan recollim!!!
Bentrobats a tots!!