divendres, 30 de maig de 2008

Diumenge de comunions amb possibles ruixats!!

És molta la il·lusió,la felicitat i les ganes de que arribi aquest dia per molts nens i nenes de l'escola on treballo!! M'han demanat que els faci la previsió del temps, sobretot pel Diumenge, ja que fan la primera Comunió...Abans de res felicitar-los a tots i totes i a les seves respectives families!!!
La cosa pinta amb alguns dubtes, perquè dependrà una mica com es moguin els núvols i això a hores d'ara segons els mapes no queda massa clar.Sembla que el moment amb més precipitació, seria Dissabte al vespre i nit. El Diumenge es presentaria amb risc de ruixats, però no seria una pluja continuada sinó que seria variable amb risc de ruixats!! Aviam que acaba passant!! Tot i això passareu tots i totes un dia genial.
Ara tot seguit us adjunto els últims mapes i així podeu veure millor la previsió:

En aquest mapa es pot veure el mapa d'Europa, nosaltres ens hem de fixar amb les taques blaves amb el color de les taques que hi ha sobre Catalunya. En aquest cas hi ha taques de color blau clar...és dir que hi hauria precipitació, però no molt intensa sobre Catalunya.
El següent mapa que posaré l'entendrà millor tothom, és el típic mapa de símbols:Com us deia temps variable amb possibilitats d'algun ruixat!!! MOLTES FELICITATS!!!!

Tot i això la bona notícia de que vagi caient pluja és aquesta...mireu la foto:


Una mica lluny ja ens queda aquesta imatge, tot i això, no podem baixar la guàrdia sobre el consum d'aigua.El pantà de Sau ja registre un 57% de la seva capacitat.Això va molt bé!!!!!!
Salut a tots i totes!!!

Jordi

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola jordi som la nerea i l'aida
NEREA:la meva iaia diu que la pluja va bé pero tanta mata les plantes.

AIDA:la meterologia no es el meu fort pero puc dir que aquesta pluga va molt ve per tot encara que els pagesos no hi astiguin massa a fabor