diumenge, 25 de maig del 2008

Diumenge plujós! Dilluns i Dimarts llevantada...

Si si aquest Diumenge s'ha llevat ben plujós i sembla que no veurem el sol en tot el dia. Certament cau molta aigua i això és una gran notícia per tothom, ja que ajudarà a omplir els embassaments i a més ajudarà a baixar el risc d'incendi dels boscos durant l'estiu.
Aqui teniu dues fotos de la precipitació que cau a Vic en aquests moments:


A més a més de les fotos el radar meteorològic de Catalunya ens mostrava que les pluges d'avui són generalitzades...mireu el radar és molt bonic de veure, ja que les precipitacions estan realment ben distribuides i afecten gairebé a tot Catalunya.


La previsió pel Dilluns i pel Dimarts: Continuaran les pluges, sobretot a la part més oriental de Catalunya (la costa catalana i la Catalunya central)ja que tindrem una llevantada d'un parell de dies....si seguim igual,podem sumar bastants litres que ens aniran de conya per acabar amb la sequera que patiem.

Aquest Comentari el dedico a les 4500 persones que han entrat al bloc en alguna ocasió! Gràcies, no m'esperava pas tantes visites. Això m'enggresca a seguir endavant.
Una abraçada a tots i totes!!!
Jordi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

holoa jordi gracies per fer un article sobre els nens de sant feliu. tranquila partir d'ara et farem un comentari sobre la meterologia


petons

Anònim ha dit...

HOLA JORDI COM ESTAS ? LA SETMANA QUEVE PLOURA?
HAS VIST EL PANTA DE SAU ESTA UN 58% OMPLERT .