dimecres, 10 de desembre del 2008

Moguda de cap de setmana?

Encara falten dos o tres dies i sembla que es presenta una nova moguda que ens pot tornar enrenou del bo. Sembla que de cara Dissabte a la tarda, poden arribar pluges procedents de l'Oest de la peninsula i sembla que ens poden afectar de manera moderada.
Aqui teniu el GFS que ens mostra les taques de precipitació:



Com es pot veure en el mapa següent, aquesta precipitació, obrirà pas a l'aire fred en alçada (Observeu el color verd del mapa) i això podria complicar encara més el temps de cara al Diumenge.

Aqui teniu les temperatures en alçada:



Com sempre s'haurà de seguir la situació de ben d'aprop, ja que la previsió pot variar en qüestió d'hores i fer-nos quedar malament.

Esperem que aquest cap de setmana no només plogui meteorologicament parlant, sinó que des d'aqui vull que plogui SOLIDARITAT AMB LA MARATÓ DE TV3!!! i si demanar molt, vull que ploguin gols a la porteria del Madrid.

Salut a tots i totes!!!
Jordi

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure que passa!!

meteotossa ha dit...

Nomès moguda?

Pot ser una situació històrica si es forma la baixa un xic més el sud del que indica ara els models... No obstant, diumenge serà de ruixats blancs amb els mapes d'avui,jejeje.

Unknown ha dit...

Ei Jordi,
Com va la vida?
aviam si plou una mica tu que niria be, sobratot ha de ploure a can Barça on els hi foterem una maneta com a mínim. Jo el vaig a veure a casa d'uns amics que son del Madrid desitja'm sort per sortir viu d'alla.
Apa dons fins un altre, ja quedarem per nadal.