dijous, 11 de desembre de 2008

Va de debò? Neu?

Aquesta és la pregunta que em fa la gent que saben que tinc aquesta afició a la meteorologia. Certament aquesta tardor, els models m'han fet quedar malament en dues ocasions, però aquest cop em sembla que la cosa pinta bé per veureNEU a la plana de Vic.
Dic que pinta bé, perquè segons el GFS,tenim una entrada d'aire fred amb humitat barrejada de la depresió que bé de Galicia.
Il·lustrem el tema: Aquest mapa és on es pot veure l'entrada d'aire fred (color Verd)Mapa previst per la nit de Dissabte a Diumenge:Adjuntan un mapa sobre la probabilitat de precipitació, veiem que Catalunya és abraçada per una taca de color blau. A les nostres comarques (Nord-Est) són d'un blau més fort, això vol dir que hi haurà més precipitació.
Aqui ho teniu..
Mapa previst per la nit de Dissabte a Diumenge:Aviam si aquest cop és la bona i podem veure neu a les nostres comarques!!
Salut i TOTS PENDENTS DEL TEMPS!!!
PD- EN CAS DE NEVADA AQUEST BLOC PUBLICARIA CONSELLS PRÀCTICS PER FER FRONT A LA NEU!

2 comentaris:

Albert ha dit...

yujuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
NEU per fi d'una vegada, remullarem la maneta al madrid amb un bon ninot de'n pep als carrers.

mapevi ha dit...

A veure, a veure si tenim sort i ens cau alguna cosa sòlida. Aquí a Vic teniu més possibilitats que a Tortosa, tot i que tampoc crec que arribi a baixar tant la cota, però ja se sap... en moments de xàfec es pot desplomar molt!
Ahir parlàvem d'uns 200m!
Somiar és gratuït!

Salut company!