dijous, 8 de maig de 2008

Aigua, aigua, aigua..per fi una llevantada!!!

Sembla que després d'esperar i esperar ens arribarà una llevantada que portarà pluja generosa almenys dos o tres dies.Lògicament la part més afectada per les precipitacions serà la part més oriental i propera a la costa del nostre país.
El gros de les precipitacions ens començarà afectar Divendres a la tarda.És una situació que hem de seguir de molt aprop.
Aquest és el mapa previst per demà DivendresAquest és el mapa previst per Dissabte:Els següents dies (Dissabte i Diumenge) se n'esperen de generals tot el dia, tot i que amb el pas de les hores les més continuades i intenses es centraran al quadrant nord-est, on es podran acumular quantitats molt abundants (més de 50 mm en 24 hores). A la resta del país les quantitats acumulades seran abundants (entre 20 i 50 mm en 24 hores), tret del Pirineu i Prepirineu Occidental i del nord de Ponent, on seran poc abundants o minses (menys de 20 mm en 24 hores). Al final del dia les pluges començaran a afluixar pel sud i oest de Catalunya.

Aquest comentari va dedicat a les nenes i nens del cicle superior de l'escola d'Oló,grans seguidors i comentaristes del bloc.Igualment a unes nenes de Sant Feliu que com a bones seguidores també mereixen la meva dedicatòria.
Salut a tothom i una forta abraçada!!!
Jordi Pamplona

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per dedicar-nos un tema, i haveure doncs si plou força!!!!
I que ho fagi ben fet, no com el Barça...

Jordi Pamplona (Irunya) ha dit...

Queralt, gràcies per ser fidel al bloc!!! Sobre el Barça jo faria bastants canvis.
Una abraçada!!
A partir de demà arribarà la pluja!!

meteotossa ha dit...

Noi, veus la que ve per Argèlia? Impressionant, sembla una multicèl·lula, d'aqui res encara serà un sistema convectiu i qui sap si es converteix en una Supercel·lula...

Unknown ha dit...

Jordi aquest bloc és genial!!!
Montse M.

Anto ha dit...

Hola Jordi, molt bé aquesta informació!! Aquí a Oló ha esta plovent tot el matí, espero que sigui així a tot Catalunya, i sobretot a les capceleres dels rius que ens convé.

Salut!

Anònim ha dit...

hola jordi pamplona el teu blog m'ancanta sobretot per que te molta raó.

Anònim ha dit...

ola jordi sc la nawal aquest bloc es el millor wenoooo el del anto tmb esclar

wno la vritat k a part de k mgrada molt el teu blog tmb et vull dir k no se k mes dirte kla jjjajajjjja ric pk no puk pas plorar jjajjaja
i ara i torno eqe sc la pere nomeno es broma poma jjjajajja
att://*****/////**/*/nawal your alumne/****////***/*/*/*//**/////

Anònim ha dit...

gracies per dir i algunes nenes de sant feliu que mareixen una dedicatoria

de part de la júlia

ha i per fi ha arribat l'aigua el mon que fins ara semblava que no existis!!!!

Anònim ha dit...

vfatetg vqed3al4dlt

Anònim ha dit...

a mi tambe m'agrada la meteorologia perque es diferent que les altres coses mai no saps que pasara si plaura si fara un sol que escardara el cap mai es una cosa molt magica per mi
vueno si vols si que pots sever una mica el temps que fara nomes si escoltes el Tomas Molina